Trött!!

Gu va seg ja har vart i da!!
Uppe me tuppen å tog en bulle till ks huddinge för att läkar besök. Va så trött att ja somna av å till på resan, hade by the way stans ocharmigast chaffis. Ärligt vad kostar ett leende?
Va rätt skönt at han inte va nån snackis i allafall me tanke på hur jälva trött ja va.
Men,men värdena hade enligt läkare höjts eller sänkts(va som sagt skit trött) så det blev en höjning på levaxinet från 125mg till 150mg.
Bra eller dåligt?
Vet inte.
Men i alla fall han ansåg att det var dags att göra nåt åt giftstruman kan ju inte käka alla dessa piller forever plus att dom inte riktigt verkar göra sitt jobb ordentligt.
Så här är mina alternativ:
Operera bort sköldkörtlarna, vilket inte är optimalt då dom är tveksamma till att söva mig med tanke på hjärtat. Då får man även ett schysst ärr precis vid halsen så att det ser ut som om någon försökt skära halsen av en. En väninna har det hon tycker i å för sig att det är cool och säger att det är precis det som har hänt. Nån har försökt skära halsen av henne.
Det andra är att stråla bort den. Vilket innebär att under en tid av ett par veckor dricka radioaktivt ämne å hur nyttigt låter det?
Springa runt och vara radioaktiv. Det är ju det lättaste alternativet. det som är då är att ja måste hitta nånstans för mina småttingar att bo då man som radioaktiv inte får ha småbarn eller djur inpå sig.

Hmm...Pest eller kolera?

Sen åkte ja i alla fall hem å sov som en gris. Somnade vid elva och vaknade tre!!!
Sen bakade ja piroger med fetaost, champinjoner, rödlök och soltorkade tomater. Mmmm så gott!!

And now?

Got work to do!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback